عسل گشنیز چیست
یکی از مقوی ترین نوع عسل ها برای علاقه مندان به عسل است. این عسل طبیعی بسیار خوش طعم خوش عطر می باشد و نیز دارای مزایا و خواص زیادی برای سلامتی انسان است. مصرف عسل گشنیز طبیعی به درمان بسیاری از بیماری های سخت و طاقت فرسا کمک می کند و باعث بهبود و کنترل آن ها می شود.
ترکیبات شیمیایی عسل گشنیز
آب ۷/۵ درصد
مواد چرب ۱۳ تا ۲۰ درصد
مواد پروتئیک ۱۶ تا ۱۸ درصد
سلولز ۳۸ درصد
مواد غیر ازته ۱۳ درصد
اسانس ۰/۸ درصد
ویتامین A و C متوسط
به گفته بعضی متخصصین نسبت به عسلهای دیگرطبع ملایمتری دارد ولی
در طب قدیم طبع آن را سرد خشک توصیف میکنند.
عسل گشنیز با توجه به اینکه زنبور بیشتر از ۵۰ تا ۶۰ درصد از شهد آن تغذیه کرده نام گذاری می شود. یعنی بخش عمده شهد مورد استفاده آن از گیاه گشنیز می باشد اما به این نکته هم توجه کنید که هیچ گاه امکان ندارد ۱۰۰ درصد شهد مورد استفاده زنبور از یک گیاه باشد.
خواص عسل گشنیز
کاهش قند خون
تقویت سیستم ایمنی
مناسب برای دستگاه گوارش
کمک به سلامت مغز
کمک به هضم غذا
ضد عفونتهای مختلف
تقویت قلب
مناسب برای پوست
درمان کننده اسهال
کنترل سرطان
سلامت استخوان
و…
عوارض جانبی عسل گشنیز
اگر شما عسل گشنیز را مانند هر ماده غذایی و دارویی دیگری به اندازه و با دوز مناسب مصرف کنید هیچ گونه عارضه ای برای شما نخواهد داشت، اما اگر در خوردن آن اعتدال نداشته باشید باعث سنگین شدن خواب شما می شود و احساس گنگی و بی حسی در بدن خود می کنید. دقت کنید اگر به یکی از محصولات زنبورعسل و یا به خود گیاه گشنیز حساسیت دارید، حتما قبل از مصرف این عسل از صحت حساسیت خود مطمئن شوید.
عسل گشنیز هم مانند هر کدام از محصولات دیگر زنبورعسل ممکن است در شرایطی خاص دارای عوارضی خاص برای برخی از افراد باشد. در نتیجه مصرف این نوع عسل در دوران بارداری توصیه نمی شود؛ زیرا قاعده آور است و ممکن است سبب سقط جنین شود. البته پژوهش های زیادی بر روی این موضوع انجام نشده و شاید سخت گیری زیاد ما باشد اما باید به این مسئله دقت کنید که عسل گشنیز باعث پایین آمدن قند خون می شود و گفته شده که ممکن است منجر به کاهش حافظه در جنین شود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.